Buurjongen neukt buurvrouw hoeren ontvangen thuis

buurjongen neukt buurvrouw hoeren ontvangen thuis

Maakt het voor jou niet uit om de bovenstaande risico's te lopen? Mehmet drukt zijn vingers op haar heuveltje en knijpt zo in haar soppende poes… langzaam smeert hij haar kutgeil over haar dikke schaamlippen, haar poesje is uitnodigend nat …. Deze pagina's zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. Ben jij jaar en bi-schierig? Erkan trekt haar heupen wat omhoog, en maakt snel een foto voor Mehmet, van de 2 bijna uitgeleefde gaten van de vrouw, met duidelijk het zaad uit haar openingen..

Pin It on Pinterest. Weet je niet welk type gebruiker je bent? Echter is het jou die paar euro extra niet waard voor meer veiligheid? Het is nog vroeg als ik in de auto naar Amsterdam zit, een lange dag van bijeenkomsten, vergaderen en nog meer saaie vergaderingen. Toch zijn er in Nederland getrouwde stellen waarvan de vrouw het heerlijk vindt om voor "hoer" te spelen, puur als fantasie en als spel binnen in hun relatie.

Voor het gebruik van Speurders. Dan ben je op de juiste website beland. Misschien ook interessant voor jou: Waar je amateur hoeren kunt vinden Een amateur hoer kun je tegen komen achter de ramen, echter zul je vaker professionals tegen komen, afkomstig uit het Oostblok.

Nagenoeg alle browser ondersteunen dit. Geile latina met nat kutje heeft zin in jou!! Ben jij ook zo geil, heb je een lekkere harde pik en staan je ballen vol met zaad op exploderen? Wil jij vanavond nog neuken? Haar lippen maakte een smakkend geluid toen hij zijn lul uit haar mond trok en zijn sportbroek ophaalde. Ik ben er trots op dat jij mijn slet bent,” sprak hij tevreden. Ze was er trots op dat hij had genoten. Zelfs nu het haar eerste keer was geweest had hij haar een compliment gemaakt.

Het enige waar ze van baalde was dat ze al moest gaan maar het was ook een bevredigend gevoel dat hij had genoten. Gisteren had ze met haar man gegeten terwijl zijn zaad in haar kut zat en nu ging ze met haar man koffie drinken terwijl zijn zaad in haar buik zat. Ze voelde een hand aan haar arm die haar overeind hielp. Hij drukte zacht zijn lippen op haar mond en terwijl hij even zijn tong in haar mond liet glijden kneep hij zacht in één van haar tepels waarna hij haar los liet.

Ze kreunde zacht en beantwoordde zijn kus vol passie. Ze kon zich niet herinneren dat zo ooit zoiets voor een man had gevoeld. Ze was volledig in zijn macht. Sara liep gehaast de schuur uit en verdween, terwijl ze zich afvroeg of ze verliefd op de tiener aan het worden was, terug het huis in.

Ronald wachtte even en verdween na vijf minuten via de tuindeur waarna alles bij de buren weer bij het oude was. Sara zat die middag tevreden met wat er was gebeurt op de bank. Ze keek naar de televisie maar haar gedachten waren bij de tiener die haar gebruikte. Ondanks dat ze hem een paar uur geleden had gezien draaide haar hoofd op topsnelheid om een idee te krijgen hoe ze hem dit wekend nog zou kunnen ontmoeten.

Het was tijden geleden dat ze haar moeder had bezocht. Ze kon haar moeder zogenaamd morgen opzoeken. Ruud die een pest hekel aan zijn schoonmoeder had zou vast thuisblijven waardoor zij haar handen vrij had. Ze moest eerst weten of Ronald morgen zou kunnen. Ze moest moeite doen om haar blijdschap niet te laten zien. Ongeduldig wachtte ze tot haar man de huiskamer uit ging.

Hij had de huiskamer amper verlaten of ze pakte haar telefoon. Lieverd, Ik heb een smoes verzonnen waardoor ik morgenmiddag een uurtje of drie weg kan gaan zonder dat Ruud argwaan krijgt. Laat even wat horen wat je wilt. Ze aarzelde een kort moment over hoe ze zou ondertekenen maar ze wist dat er maar één groet mogelijk was. Tekende ze en drukte op verzenden. Een minuut later schelde het piepje door de kamer van Ronald heen ten teken dat hij een berichtje had ontvangen.

Hij pakte zijn telefoon beet en las grijnzend het berichtje. Hij was zowel blij met het berichtje als de manier waarop ze ondertekende. Koortsachtig dacht hij na waar hij haar zou kunnen ontmoeten en waar hij haar kon neuken.

Na een uur koortsachtig nadenken klaarde zijn gezicht op. Hij pakte zijn telefoon op en begon begerig te typen. Dorpsweg bij de nieuwbouw. Het eerste hek is kapot daar kan je binnen komen ik zit in de tweede straat in het eerste huis op de hoek. Ik hoop dat je kut nat is en je mondje heet want ik ga die hoerige kut van je helemaal uitwonen. Hij had het berichtje nog niet verzonden of Sara voelde de telefoon in haar zak trillen. Ze stond op en ging naar het toilet.

Met trillende vingers opende ze het berichtje. Toen ze het adres las wist ze precies waar hij bedoelde. Snel typte ze met bonkend hart op welke tijd dat ze daar zou zijn. Ze sliep die nacht onrustig en was vroeg wakker. Ze douchte zich en trok een verleidelijk rood lingerie setje aan met een kort zomerjurkje. Om het compleet te maken maakte ze zich licht op en trok een paar pumps met hoge hakken aan.

De dag leek zich voort te slepen ze keek voortdurend op de klok. De wijzers op de klok waren als bevroren. Ze zuchtte toen de klok uiteindelijk één uur aanwees en ze het huis kon verlaten. Ze groette haar man en vertrok op haar fiets, naar wat haar man dacht, naar haar moeder.

Een paar minuten later reed ze als een verliefde tiener de straat in waar aan een wijk in aanbouw lag. Ze herinnerde zich de aanwijzingen van Ronald precies. Het hek dat wat openstond lag wat achteraf waardoor ze volledig onopvallend naar binnen kon sluipen. Ze liep door het droge mulle zand heen naar het aangewezen huis toe.

De deur stond open en Sara stapte gespannen maar vol heet verlangen naar binnen. Ineens hoorde ze een holle stem van boven af komen. Ze rende in de richting van het geluid de trap op. Haar voetstappen op de trap klonken hol in het huis en verried haar haast om bij de tiener te komen. In een van de slaapkamers stond Ronald tegen de muur aangeleund bij het grote slaapkamer raam. Hij stond volledig ontspannen en zelfverzekerd met een brede glimlach op haar te wachten.

Sara liet snel haar ogen door de kamer heen gaan. De kamer was op zich, op een paar kisten na en een bankje waarop de werklui schijnbaar hun middageten aten, leeg. Sara voelde haar hart bij het compliment opspringen. Ze genoot iedere keer weer als hij haar een compliment gaf hoe klein het compliment ook was. Gedwee liep ze naar de tiener toe. Toen ze bij hem stond trok hij haar tegen zich aan en drukte zijn mond op haar volle lippen. Hij kuste haar heet en ze opende gewillig haar mond toen ze zijn tong tegen haar lippen voelde aandrukken.

Zijn tong gleed als een wulpse slang naar binnen. Ze zoog gretig op zijn tong. De kus die lang duurde werd steeds passie voller. Ze kon zich niet herinneren dat ze ooit zo gekust was door een man. Uiteindelijk verbrak hij de kus en duwde hij haar iets van zich af. Met een dominante blik in zijn ogen keek hij de onderdanige getrouwde vrouw aan.

Gebruik me zoals jij wilt dat vind ik het lekkerste,” sprak ze verlegen. Ronald zag dat ze kleurde. Hij genoot ervan als een vrouw zo reageerde volledig onderdanig en bereid alles te doen wat hij wilde.

Hij wilde de situatie volledig uitbuiten. Choqueren was één van de wapens die hij tot zijn beschikking had en haar antwoord was precies het antwoord die hij nodig had. Ik moet zeggen dat dat wel heel verleidelijk is. Ik kan me door je laten leeg zuigen, je kut volspuiten, maar misschien heel misschien neuk ik je wel in je kont. Dat lijkt me eerlijk gezegd ook wel lekker,” sprak hij. Sara schrok zich wilt door zijn opmerking. Ze had alles verwacht behalve dat. De dreiging dat hij haar misschien in haar kont ging neuken liet haar hart angstig overslaan.

Ze had nog nooit aan anale seks gedaan wat dat betrof was ze nog maagd. Je bent ten slotte mijn eigendom of niet soms? Ze sloeg haar ogen neer en keek naar de stoffige grond. Hoe bang ze ook was van de dreiging hem verliezen leek haar erger dan dat hij haar in haar kont zou neuken.

Ze had het wel eens op een film gezien en als zo pornoster het kon moest zij het ook kunnen. Sara aarzelde geen moment en trok haar jurk uit. Ronald keek tevreden toe hoe ze haar jurk over haar hoofd heen trok. Het deed hem plezier dat ze een sexy setje onder haar jurk droeg zeker omdat hij wist dat ze dat had gedaan om hem een plezier te doen. Toen ze haar jurk op een van de kisten had neergelegen keek ze hem aan verwachtingsvol aan.

Je hebt je best gedaan om het waard te zijn om van mij te zijn. Iedereen zou nu trots op je zijn. Ik wel in elk geval,” sprak hij wetend dat hij haar daarmee een ongekend plezier deed. Hij zag hoe ze door zijn complimenten kleurde. Gehoorzaam draaide ze zich om. Ze stond nu met haar gezicht naar het raam toe.

Ze lag haar handen op de kleine vensterbank neer en wachtte op wat hij van plan was met haar te doen. Ze stond nu met haar zwaaiende tieten voor het open raam. Ze voelde de spanning door de wetenschap dat als iemands de bouw op zou komen dat ze haar zouden zien staan.

Hij streelde zachtjes haar schouders en liet zijn handen om haar tieten heen glijden. Ze huiverde van verlangen, zijn handen leken vlinders die haar borsten streelde. Plagend gleed er een vinger over haar buikje heen eer hij zijn handen naar haar rug bracht. Behendig haakte hij haar BH los en trok hem van haar af. Hij gooide de BH op haar jurk en liet zijn handen strelend onder haar tieten door gaan. Hij tilde ze op alsof hij ze wilde wegen.

Ze leunde naar achteren tegen de tiener aan. Ze duwde even haar kont naar achteren tegen zijn al harde lul aan. Met een hand bleef haar tieten strelen terwijl zijn andere hand over haar buik heen naar achteren naar haar kontje toe ging.

Hij streelde haar kont en tieten maar uiteindelijk gingen alle twee zijn handen naar haar zij toe en haakte hij zijn vingers achter het elastiek van haar kleine rode slipje. Rustig stroopte hij haar slipje naar beneden en hielp hij haar om uit het niemendalletje te stappen. Ze bleef staan zoals ze stond wetend dat hij dat het prettigste vond. Ze hoorde hoe hij achter haar zijn broek losgespte en uittrok.

Ze slaakte een verrukt kreetje toen ze de punt van zijn lul langs haar kont voelde glijden. Gehoorzaam spreidde ze haar benen terwijl ze naar buiten over het zand en de hopen stenen heen keek. De extra spanning dat ze betrapt konden worden droegen bij aan haar opwinding, ze was al drijfnat.

Ze duwde haar kont naar achteren toen ze zijn hand weer voelde. Door de beweging van haar heupen kwam haar kutje omhoog in afwachting tot hij haar zou pakken. Achterlangs schoof hij zijn duim haar kut binnen zodat zijn lange vingers met haar klitje konden spelen. Ze reageerde met een lang gerekt gekreun. Ronald begon zijn hand heen en weer te pompen.

Met iedere beweging gleed zijn duim in en uit haar druipende kut en gleden zijn vingers over haar opgezwollen klitje heen. Ze bewoog vol verlangen haar heupen heen en weer op het ritme waarmee hij haar bedreven vingerde. Hij voelde dat ze op het punt stond om klaar te komen. Hij wilde haar laten wachten en het andere deel van zijn plan uitvoeren. Hij bewoog zijn vingers langzamer in en uit zodat ze net niet klaar kon komen en draaide zijn hoofd naar de deur toe.

Hij glimlachte toen hij het meisje in de deuropening zag staan. Het jonge meisje stond met haar hand onder haar rok naar het geile tafereel te kijken terwijl ze met haar ander hand haar stevige tieten streelde. Aan de beweging van haar hand te zien stond ze zich bij het beeld van de geile scene te vingeren.

Het meisje begreep precies wat hij wilde. Zo snel als ze maar kon begon ze haar kleren uit te trekken. Terwijl ze zich uitkleedde bleef Ronald Sara vingeren. Het meisje had een smalle taille en peervormige niet te grote tieten met kleine tepels. Haat gezicht was knap te noemen evenals haar volle rode lippen die wellustig opgekruld waren. Ronald hield Sara op het randje van haar orgasme en Sara dacht dat ze gek werd van verlangen. Toen Ronald zag dat het meisje haar slipje opzij gooide maakte hij een hoofd beweging naar haar.

Gehoorzaam kwam ze dichterbij. Ze knielde voor Ronald neer en pakte zijn lul beet. Gretig opende ze haar mond en nam zijn lul in haar jeugdige mond. Ze begon vol verlangen meteen haar hoofd op en neer te bewegen. Al die tijd was er niet te horen buiten het gekreun van Sara.

Ergens in de achtergrond hoorde Sara hem kreunen. Instinctief draaide ze haar hoofd naar het geluid en verstarde. De tiener die haar vingerde werd door een jong naakt meisje gepijpt die op haar knieën voor hem zat. Ronald voelde haar verstijven maar hij was tevreden dat ze niet weg stapte maar bleef staan.

Sara voelde iets wat op jaloezie leek. Ze vond het ook vernederend dat hij er een ander bij had gehaald. Toch wond de aanwezigheid van het meisje, en wat z e bij Ronald deed, haar erg op. Ronald zag dat ze zwijgend haar ogen strak op het pijpende meisje gericht hield. Sara keek opgewonden toe hoe het hoofd van het jonge meisje op en neer ging. Des te langer ze keek des te meer opgewonden ze werd. Ze had nog nooit in het echt gezien hoe een ander seks had.

Het verbaasde haar dat het kind de volledige lul van Ronald in haar mond liet glijden zonder dat ze kokhalsde. Ze komt mij pijpen en mijn lul in je geile hete kut schuiven,” antwoordde hij.

Sara was te geil en te opgewonden om echt te protesteren. Ze beschouwde het naïeve meisje als volstrekt onschuldig en ze had het gevoel dat ze geen enkel gevaar liep. Sandra hoorde ondertussen de opgewonden woorden van Ronald en trok haar mond van zijn lul af en draaide, zonder zijn pik los te laten, iets weg zodat hij achter de rijpe vrouw kon gaan staan.

Ronald zakte door zijn knieën heen zodat zijn lul op de kut van Sara gericht was. Sara schrok toen ze voelde hoe het meisje haar schaamlippen opende en hoe ze de lul tegen haar grotje drukte. Nog nooit had er een andere vrouw aan haar gezeten en nu zat dat meisje volledig ongedwongen aan haar druipende kut.

Ze deed het met een dusdanige ervarenheid dat ze even de angst had dat het meisje lesbisch was. Maar ze herstelde zich toen ze zich realiseerde dat het meisje hem net gepijpt had. Ondanks haar weerstand kreunde Sara toen ze de lul van Ronald langzaam in haar uitgehongerde kut voelde schuiven.

Het verbaasde haar weer hoe totaal hij haar kut vulde. Toen hij tot aan zijn ballen in haar zat sloeg hij zijn handen om haar volle tieten heen en trok haar iets overeind zodat Sandra tussen het raam en haar kon instaan. Ze vroeg zich af wat ze met haar van plan waren. Precies op het moment dat Ronald zijn lange pik in haar begon te bewegen boog het meisje die langer was dan zij, zich naar voren en drukte haar lippen op haar mond.

In eerste instantie bood ze weerstand tegen de kus maar opgezweept door de lul diep in haar onderlichaam gaf ze haar weerstand snel op. Haar gekreun was voldoende voor het meisje om haar tong in de mond van de getrouwde vrouw te schuiven. Toen Sara de tong in haar mond voelde reageerde ze instinctief. Vol passie beantwoordde ze de kus. Heet drukte ze haar kontje naar achteren genietend van de neukende lul die haar kut achterlangs vulde.

Ineens verbrak het meisje de kus en liet ze haar mond naar één van de tieten glijden die verleidelijk in het ritme van de stoten van Ronald heen en weer bewogen. Opgewonden zoog het meisje om en om op haar tepels die pijnlijk hard waren. Scheuten van genot trokken vanuit haar tepels naar haar pulserende kutje toe.

Vind je het lekker om zo geneukt te worden? Heel je kut vol met dat hete geil. Wil je volgespoten worden? Sara voelde zijn lul met harde korte stoten tegen haar baarmoeder aanrammen. Het zou niet meer lang duren eer ze zou klaarkomen. De hamerende pik in haar onderbuik en de zuigende mond op haar tieten joegen haar in een hoog tempo naar het ultieme genot toe.

Ronald voelde aan haar bewegingen dat ze ging komen. Hij was blij dat ze zover was de hele situatie wond hem zo op dat hij het zaad in zijn ballen voelde koken. Hij trok zijn pik maximaal terug en ramde hem nog één keer met volle kracht in haar kokende kut en explodeerde.

Zijn schokkende lul braakte met een ongekende kracht straal na straal heet zaad in haar zuigende kut. Toen de eerste straal tegen en waarschijnlijk in haar baarmoeder spoot voelde ze een intens orgasme ontluiken. Het begon ergens bij haar kutje en groeide uit tot een wolk van genot die haar hele lichaam bedekte. Toen ze het uitschreeuwde was haar hele lichaam getransformeerd tot één genotscentrum.

Haar lichaam schokte ongecontroleerd toen ze de golven van puur genot bereed. Het leek lang te duren eer de lul van de tiener diep in haar onderbuik tot rust kwam. Hij leunde zwaar tegen haar aan. Het bevallige lichaam van Sara schokte nog zachtjes na. Ze voelde hoe Sandra haar los liet en bij haar weg stapte. Ze kleurde van schaamte dat het meisje haar zo te keer had zien gaan. Hoe ze de controle volledig aan de tiener had gegeven. Hoe ze haar lichaam had laten gebruiken alsof ze een echte hoer en slet was.

Ze voelde hoe Ronald zijn lul uit haar kut trok en hoe het zaad uit haar kutje langs haar dijen begon te lopen. Eer ze iets kon zeggen pakte Ronald haar weer beet en duwde haar naar het bankje toe. Zonder iets te zeggen zette hij haar zo neer dat haar benen aan weerszijde van het bankje stonden. Hij drukte haar naar achteren tot ze achterover uitgestrekt op het bankje lag. Maak haar schoon,” commandeerde hij haar zonder enige stemverheffing.

Sara vroeg zich af waar Ronald eerder op had gedoeld met maak haar schoon. Ineens schoot haar de exacte woorden van Ronald te binnen toen hij haar neukte. Hij had haar gezegd dat het meisje haar kut ging likken. Terwijl Ronald op zijn knieën bij het hoofd van Sara ging zitten knielde het meisje naast de heupen van Sara neer.

Toen de bedoeling tot haar doordrong kwam Sara snel omhoog om het meisje tegen te houden. Ronald gaf haar de kans niet om te gaan zitten. Ruw drukte hij haar terug op het bankje en keek haar doordringend aan.

Ik heb je kut volgespoten en zo kan je niet naar huis. Ze gaat je kut schoonlikken net zoals je mijn pik schoon gaat zuigen,” gromde hij terwijl hij zijn eikel tegen haar lippen drukte. Ondanks haar weerzin wat ze met haar gingen doen opende ze haar mond en liet ze zijn lul in haar mond glijden.

Ze proefde de smaak van de restanten van zijn zaad maar ook die van haar kut. Terwijl ze zo bezig was voelde ze de hete adem van Sandra over haar kutje heen strijken.

Een lichte huivering van verwachtingsvolle spanning rolde over haar rug heen. Ineens voelde ze iets totaal anders. Sara wist niet wat ze voelde. De tong van het meisje was anders als van een man. Ze wist precies waar ze moest zijn om het genot te maximaliseren.

Het idee dat de tiener het geil van haar minnaar uit haar kut likte wond haar enorm op. Keer op keer voelde ze de tong van het meisje als een klein pikkie haar kut in schieten. Bij iedere stoot van haar tong veerde haar heupen ongecontroleerd omhoog. Ze was echter zover heen door de hete tong die haar kutje bewerkte dat ze met de lul in haar mond probeerde te knikken.

Ronald glimlachte toen hij voelde dat ze knikte. Ik wist wel dat je een brave slet van me was. Ik zou je voor geen goud kwijt willen,” sprak hij warm. Sara voelde het compliment als iets waar ze enorm trots op was. Zolang ze hem tevreden hield was zij gelukkig. Dat ze zo het kutje van het meisje moest likken was iets waar ze niet naar uitkeek maar als dat het was om hem gelukkig te maken deed ze het met liefde.

Aan de andere kant keek ze er ook naar uit. Het gevoeld dat het meisje haar gaf was hemels en iets dat zo lekker was kon nooit vies zijn was de simpele gedachten van haar.

Ronald genoot intens van de manier waarop ze hem pijpte. Hij voelde aan de steeds fanatiekere manier waarop ze op zijn lul zoog dat het niet lang meer zou duren eer ze zou klaarkomen. Hij voelde dat het ook bij hem niet lang meer zou duren. Hij was echter niet van plan om haar mond vol te spuiten. Hij was iets anders van plan. Precies op het moment dat ze klaarkwam trok hij met tegenzin zijn lul uit haar gretig zuigende mond.

Sandra drukte haar heupen stevig op het bankje neer om haar mond rond de opgezwollen klit te houden waar ze hard op zoog. Het sap van de rijpe vrouw stroomde haar mond in. Ze slikte het gretig door alsof het een Goden nectar was. Ze bleef het klitje bewerken tot ze voelde hoe Sara slap terug viel op het bankje en ontspande.

Ronald bij wie zijn lul obsceen naar voren wees gaf haar even de tijd om bij te komen eer hij in actie kwam. Hij stapte op het bankje af en trok de getrouwde vrouw overeind. Ik wil dat je je best doet. Als jij haar lekker likt dan krijg jij mijn paal nog een keer, lijkt dat je wat?

Vreemd genoeg keek ze er, na wat het meisje bij haar had gedaan, nu naar uit om het kutje van het meisje te likken. Sara stond op om Sandra de ruimte te geven om op het bankje te liggen. Sandra ging zo liggen dat Sara op haar knieën voor het bankje kon gaan zitten zodat Ronald haar op zijn beurt achterlangs kon neuken. Snel, verlangend naar de lul van de tiener, nam Sara haar positie in.

Ronald liet zich achter haar zakken en streelde haar rug. Sara lag haar handen op de dijen van het meisje en streelde ze zacht. Ze voelde het meisje van verlangen huiveren. Ze boog zich naar voren naar het kutje van het meisje toe waar wat dons als schaamhaar op prijkte. Haar schaamlippen hadden zich als een kleine bloem geopend. Het geil van het meisje parelde op haar open gevouwen schaamlippen.

Haar klitje stak zijn kopje net uit boven de kleine schaamlippen en leek nieuwsgierig te kijken wie haar zo heet bekeek.

De muskusachtige geur die uit haar kutje opsteeg leek haar te bedwelmen en haar opwinding aan te wakkeren. Aarzelend stak ze haar tong uit om wat van het geil van het meisje op te lepelen. De zacht zilte smaak viel haar niet tegen. Het meisje smaakte fris en zoet en smaak die je naar meer deed verlangen. Na haar aanvankelijk eerste aarzeling drukte ze nu haar mond vol op het kutje van het meisje. Ronald die achter haar zat grijnsde tevreden.

Hij pakte zijn lul beet en liet hem over de volle lengte van Sara’s spleetje heen glijden. Na een paar bewegingen was zijn lul bedekt met een glinsterend laagje van haar geil.

Hij pakte haar volle billen beet en trok ze uit elkaar. Sara begreep pas wat hij ging doen toen ze zijn eikel tegen haar pulserende sterretje voelde drukken. Hij gaat het echt doen. Hij wist dat hij voorzichtig aan moest doen. Ze was nog nooit in har kont genomen en hij was niet echt klein geschapen, maar hij wist dat als ze ontspande het moest lukten. Hij moest nog meer druk op haar sterretje uit oefenen. Even dacht hij dat het niet zou gaan maar ineens gaf haar kringspier zijn verzet op en gleed zijn eikel met een zacht zuigend geluid naar binnen.

Ze had het idee dat ze met een heet mes werd gestoken ze kon zich niet voorstellen dat dit lekker moest zijn of worden. Sandra hield haar hoofd naar beneden zodat ze niet kon opstaan.

Het duurde even maar uiteindelijk werd de pijn dragelijk. Ronald bleef doodstil zitten tot hij zag en voelde dat ze zich wat ontspande. Met hele kleine bewegingen begon hij te bewegen. Millimeter voor millimeter gleed hij verder in haar.

Het verbaasde Sara dat de pijn langzaam wegebde en dat er alleen een licht brandend gevoel achter bleef. Zijn licht bewegende pik voelde niet onprettig aan, in integendeel. Met iedere beweging begon ze het gevoel in haar kontje lekkerder te vinden. Ze boog zich weer naar voren en begon het kutje van Sandra met hernieuwde opwinding te likken.

Ze vindt alles lekker en komt constant klaar,” reageerde Ronald hijgend. Hij begon haar nu langzaam maar zeker dwingender en met langere halen te neuken. Bij iedere beweging schoof hij meer van zijn harde staaf in haar tot uiteindelijk zijn schaamhaar tegen haar kont aandrukte.

Ik hoop dat je er klaar voor bent want nu ga ik je echt in je reet neuken,” gromde Ronald die het gevoel had dat ze zijn lul er vanaf probeerde te knijpen. Hij trok zijn lul terug en schoof hem langzaam weer naar binnen. Hij bleef een rustig ritme vasthouden tot hij voelde dat hij makkelijker kon bewegen. Hoe dominant hij haar ook behandelde, hij wilde haar niet onnodig pijn doen.

Hij was tevreden toen hij voelde dat als hij zijn lul in haar schoof dat ze haar kontje gewillig naar achteren drukte. Hij wist dat het een geil ding was maar nu leverde ze hem het ultieme bewijs. Sara genoot nu van de bewegende lul in har kontje.

Steeds fanatieker begon ze het kutje van het meisje te likken. Ze verplaatste haar hand en schoof twee vingers bij de tiener naar binnen. Ze kromde haar vingers en trefzeker vond ze de beruchte G-spot bij het meisje die het meteen uitgilde van genot.

Jezussss… wat doe je Saraaa. Goddddd… ik ga klaar komennnnnn… aaahhhh…,” schreeuwde ze het uit toen haar orgasme onder de ervaren bewegingen van de volwassen vrouw plotsklaps uitbrak. Terwijl Sara het meisje als een waanzinnig bleef bewerken hield Ronald, nieuwsgierig door wat er gebeurde stil en keek heet toe. Het duurde lang eer het meisje zich ontspande en haar jeugdige lichaam weer tot rust kwam.

Ronald had genoeg gezien. Hij pakte de heupen van Sara beet en begon haar nu volkracht te neuken. Hardddd…,” reageerde ze vol genot. Ronald neukte haar vol kracht zijn ballen maakte een obsceen klappend geluid tegen de kut van Sara aan.

Steeds als zijn ballen tegen haar aansloegen sloegen ze tegen haar opgezwollen klitje aan en schreeuwde ze het uit. Ronald voelde hoe ze haar kringspier aanspande en hij ze haar best deed om het zaad uit zijn lul te persen. Zijn ballen trokken zich samen en met een laatste felle stoot voelde hij het zaad als een fontein uit zijn lul in haar darmen spuiten.

Sara wist niet wat er gebeurde toen zijn lul begon te schokken en hij zijn hete goedje haar darmen in spoot en haar volledig overspoelde. Toen zijn lul tot rust kwam viel ze uitgeput voorover op het meisje waardoor de leeg gemolken lul van Ronald uit haar gleed.

Het verbaasde haar dat ze was klaargekomen door een pik in haar kont. Het had haar altijd onmogelijk geleken maar hij had haar het bewijs geleverd. Langzaam probeerde ze haar ademhaling onder controle te krijgen. Uiteindelijk kwam ze omhoog van het meisje af en keek ze met een zwakke glimlach haar buurjongen aan. Sara begon zich aan te kleden terwijl Ronald naast het meisje ging zitten.

Toen ze aangekleed was keek ze Ronald aan. De tiener tuitte zijn lippen en gaf haar een kus. Sara gaf ook het meisje een kus. Sandra trok haar tegen zich aan. De aanvankelijk vriendelijk bedoelde kus werd een kus vol passie. Hijgend maakte Sara zich uiteindelijk van het meisje los.

Ze draaide zich om en liep met tegenzin de kamer uit en verliet het huis in aanbouw zijnde huis. Ze klom op haar fiets en reed snel naar huis en nog geen tien minuten later zat ze totaal bevredigd op haar bank zich af te vragen waar ze in Godsnaam mee bezig was.

Haar kontje was nog gevoelig van de neukbeurt die ze in haar kont had gehad. Ze wist niet goed wat ze met haar gevoel aanmoest. Gisteren had ze genoten van wat hij bij haar had gedaan en de aanwezigheid van Sandra was een complete verrassing geweest. In eerste instantie had ze zich verzet maar al snel had ze toegegeven aan het meisje en als ze eerlijk was verlangde ze naar meer.

Het was meer een gevoel van boosheid dat hij haar voor het blok had gezet. Ook het feit dat er nu nog iemand van hun relatie wist baarde haar zorgen. Sinds hun eerste samenzijn waren de eisen van Ronald perverser geworden. Vreemd genoeg werd het daar door ook steeds spannender en lekkerder. Het was meer haar opvoeding en loyaliteit naar haar man toe die haar het vervelende gevoel gaf. Wel had ze het gevoel dat ze steeds meer afstand van haar man nam. Ze begon langzaam maar zeker dat te worden wat Ronald haar noemde, een slet.

Als ze eerlijk was dan genoot ze er met voller teugen van en was er niets in haar dat terug wilde naar haar oude leven. Toch was ze nog niet zover dat ze de relatie met haar man wilde beëindigen. Ze wist dat ze de relatie met Ronald op de één of andere manier moest stoppen.

Ondanks dat ze dat rationeel wist eiste haar lichaam en haar passie iets anders. Ze had in heel haar leven nog nooit zoiets meegemaakt en ze wilde het nog niet opgeven.

Ze was er nog niet klaar voor haar oude leven, als ze dat ooit nog zou wezen. Ze zag de tiener regelmatig door de straat heen naar huis lopen maar ze hoorde verder niets van hem.

Het verbaasde haar dat ze tot een week geleden maanden zonder seks kon maar nu ze hem had ontmoet en de ware passie had gevoeld miste ze zijn lichamelijke aanwezigheid al na twee dagen. Na vier dagen had haar verlangen plaatsgemaakt voor wanhoop en angst dat hij haar had afgeschreven.

Haar onzekerheid groeide met de dag. De vijfde dag sprong ze bijna een gat in de lucht toen ze een Sms’je van hem kreeg. Slet, Ik wil je om precies één uur in de schuur zien die aan de Beemsterstraatweg staat. Als jij ervoor zorgt dat je er als een slet uitziet dan heb ik een verrassing voor je. Ronald Ze kon wel raden wat de verrassing zou zijn, Sandra.

Ze keek op de klok en zag dat het tien uur was. Ze had tijd genoeg om zich voor de ontmoeting klaar te maken. Ze moest even nadenken waar het was. Het was een kwartiertje fietsen naar de Beemsterstraatweg.

Ze wist dat daar tussen de maïsvelden in de polder een verlaten boerenschuur stond. Normaal vervloekte ze de polders die haar een gevoel van eenzaamheid gaf maar nu prees ze zich gelukkig met de plaats waar ze woonden. Er waren zoveel plekjes waar ze elkaar in stilte konden ontmoeten.

Ze liep naar boven en douchte zich. Ze schoor zich en zorgde ervoor dat haar kutje weer spiegelglad was. Even had ze de neiging om zich te vingeren maar ze hield zich in. Als de druk op de ketel zou blijven staan dan zou het vanmiddag des te lekkerder zijn. Om de verleiding te weerstaan stapte ze snel uit de douche en droogde zich zorgvuldig af. Met een handdoek boven haar grote tieten geknoopt liep ze haar slaapkamer in. Ze rommelde wat in haar la en kwam omhoog met een BH met halve cups en een bijpassende string die bijna volledig transparant was.

Uit haar kledingskast pakte ze een kort strak rokje en een strak topje met een diep decolleté die een streepje van haar buik vrijliet. Terwijl ze zich zorgvuldig opmaakte glimlachte ze inwendig omdat Ronald als buurjongen precies wist wanneer Ruud er niet was.

Om half twaalf was ze klaar en begon het wachten. Ze keek wat televisie rommelde wat in huis en probeerde wat te lezen.

Ze deed van alles en nog wat om de tijd te doden. Toen het uiteindelijk kwart voor één was liep ze gelukzalig het huis uit en pakte haar fiets. Toen ze het zon over goten dorp uitreed viel het haar op hoe stil het eigenlijk was. Door de vakanties was het nog stiller dan anders. Naar haar gevoel was de helft van het dorp op vakantie, iets wat haar nu goed uitkwam. Een kwartiertje nadat ze het huis had verlaten reed ze de Beemsterstraatweg in, wat niet meer dan een zandpad was, naar de schuur toe.

Ze zette haar fiets, uit het zicht, naast de schuur neer. Het terrein leek volledig verlaten. De schuurdeur stond op een klein kiertje open. Sara stapte wat schuchter en met bonzend hart naar binnen.

Haar ogen moesten na het felle zonlicht even aan het vale licht in de schuur wennen. Al snel herkende ze de contouren van verschillende strobalen die op de grond lagen en wat landbouwgereedschap tegen de wanden aanstaan. Het was een echte boeren schuur. Ze liep schoorvoetend, niet wetend wat haar daar wachtte, verder de schuur in. Ze schrok en verstarde in haar beweging. Ze bleef gehoorzaam staan waar ze stond.

Ze hoorde hoe iemand haar van achteren benaderde. Ze huiverde toen ze een vinger over haar rug heen voelde gaan. Braaf voldeed ze aan het verzoek. Huiverend stond ze met gesloten ogen midden in de schuurniet wetend wat hij van plan was. Ronald die achter haar stond liep grijnzend om haar heen en keek haar, terwijl hij haar handen bijeenbond, voortdurend aan om er zeker van te zijn dat ze niet keek.

We zullen vanmiddag een hoop plezier aan je beleven,” sprak hij vlijend. Sara wist het nu zeker. Sandra was, ook al had ze haar nog niet gezien ergens in de schuur. Ze verheugde zich al op het jonge meisje die haar zo had laten genieten. Gerustgesteld door zijn woorden hield ze braaf haar ogen dicht en protesteerde ze ook niet toen hij een haak tussen haar handen door onder het touw doorhaakte.

Ze voelde hoe haar handen omhoog werden getrokken tot ze hoog boven haar hoofd uitstaken en haar tieten trots naar voren wezen.

Opgewonden en verbaast vroeg ze zich af waarom ze zich zo liet gebruiken. Ze stond als volwassen vrouw met haar handen boven haar hoofd vast gesnoerd in een vuile schuur met een opgewonden tiener vlak voor haar. Ze voelde hoe Ronald rustig de knoopjes van haar topje begon los te maken. Ze huiverde van verlangen.

Ze had het idee dat iedere keer dat ze iets met hem deed dat het extremer was maar daarmee ook steeds geiler en opwindender. Ik zal het vandaag helemaal goed met je maken. We hebben elkaar vijf dagen niet gezien. Ik heb je dus vijf dagen niet geneukt en jij bent vijf keer iets tekort gekomen, vat ik het zo goed samen, sletje van me?

Het feit dat ze machteloos in de schuur stond omdat haar armen boven haar hoofd waren getakeld wond haar enorm op. De vragen die hij haar stelde en de zacht strelende vinger die haar lichaam overal te gelijk leek te strelen maakte haar opwinding alleen nog maar erger.

Haar slipje was drijfnat van verlangen naar wat er uiteindelijk zou gaan komen. Maar dat is zelfs voor mij te veel schat. Ik wil je je rechten echter niet onthouden want je hebt iedere dag recht op een lekkere pik. Ben je het met me eens?

Mark en John, kom maar,” sprak hij rustig. De ogen van Sara vlogen verschrikt open toen zijn woorden goed tot haar doordrongen. Ze probeerde haar hoofd te draaien toen ze het geluid van naderende voetstappen achter zich hoorde. Ze is helemaal voor jullie. Ik ga hier rustig zitten en jullie mogen je helemaal op haar uitleven,” sprak hij, trots dat hij een volwassen vrouw tot zijn beschikking had, tegen zijn vrienden.

Sara wist niet wat ze hoorde. Hij gaf haar weg aan zijn vrienden alsof ze een gebruiksvoorwerp was. De vernedering die ze voelde was intens maar tegelijkertijd gaf de vernedering haar ook een enorm gevoel van opwinding. Ze wilde woedend op hem zijn maar ergens wond het haar enorm op dat hij haar zo zonder meer aan zijn vrienden schonk.

Ondanks de opwinding voelde ze zich ook door haar jonge minnaar verraden. Haar gevoelens van wat ze allemaal voelde was een complete chaos door alle tegenstrijdigheden. Ze koos de makkelijkste weg. Je kwam tekort en ik zou het goed met je maken slet. Wees eerlijk je hunkerend naar een pik in je kut en die gaan zij je geven,” grijnsde Ronald. Hij had gelijk ze verlangde naar een lul maar niet die van die andere jongens. Ze wilde zijn lul in zich voelen.

De twee jongens stonden ondertussen naast haar en Sara voelde vier handen haar lichaam strelen. Ronald ging glimlachend op een strobaal zitten. Ze worstelde en rukte tevergeefs aan de touwen. Ze voelde zich als een lam op de slachtbank. De twee jongens leken zich er totaal niet aan te storen. John die naast haar stond streelde haar tieten en Mark streelde haar kont en haar blote buik. Volgens mij heeft ze een heerlijk kutje,” sprak John terwijl hij zijn hand tussen haar benen probeerde in te schuiven.

Behendig maakte hij er twee lussen in die hij om haar enkels bevestigde. Toen Sanne het ruwe touw om haar enkels voelde probeerde ze Ronald een schop te geven maar de tiener was te snel voor haar.

Hij liep met de uiteinden van het touw weg en haalde de uiteinden door een katrol heen. Toen hij met de katrollen klaarwas keek hij zijn vrienden triomfantelijk aan. Hij trok langzaam aan de uiteinden van het touw waardoor haar benen langzaam maar zeker uit elkaar werden getrokken. Doordat hij haar benen spreidde trok haar strakke rokje omhoog over haar volle rijpe dijen heen.

Ik zal niemand iets zeggen als jullie me laten gaan,” smeekte ze. Sara voelde de tranen van machteloosheid in haar ogen prikken. Ze kon geen kant meer op, het enige dat ze nog kon bewegen waren haar heupen.

We gaan je neuken goedschiks of kwaadschiks. Ik geef je het advies er aan mee te werken zodat je er zelf ook van geniet want het gaat toch gebeuren!

Jongens, ze is voor jullie! Hoor hoofd tolde alle kanten op van verlangen naar boosheid en weer terug. Ze verafschuwde wat ze bij haar deden maar het wond haar tegelijkertijd ongekend op. Ze vervloekte haar lichaam dat haar kutje nat was en haar tepels spijkerhard waren.

Hoe erg ze ook protesteerde ze wist dat haar lichaam haar zou verraden. Ze probeerde de schijn op te houden door aan de touwen te rukken en de jongens voor van alles uit te maken. Terwijl ze zo tekeer ging stapte Ronald weg en ging weer zitten om plaats te maken voor zijn vrienden.

John liet er geen gras over groeien en stroopte haar rokje verder omhoog tot op haar heupen. Mark klapte de cups van haar BH naar beneden zodat haar tieten naar voren sprongen. Geil streelde hij haar tepels en kneep er zacht in.

Met moeite wist ze een licht gekreun te onderdrukken. John die recht voor haar stond begon haar kontje te strelen terwijl hij zijn lippen rond een van haar tepels sloot.

Ineens voelde ze hoe één van de jongens haar slipje beet pakte en met een ruk van haar kont afscheurde. Toen ze de stof voelde scheuren voelde ze van opwinding haar kutje samentrekken. Laat me alsjeblieft gaan! Die slet is drijfnat. Ze brult nee maar haar kut schreeuwt ja,” grijnsde John die zijn hand weg trok om plaats te maken voor zijn vriend. Marks schoof achterlangs een hand tussen haar benen door en eer ze het zich realiseerde schoof hij een vinger bij haar naar binnen.

Plagend bewoog hij zijn vinger heen en weer tot hij voelde dat ze reageerde door haar kontje naar achteren tegen zijn hand aan te drukken. Mark boog zich van achteren naar haar oor toe. Mark liet haar na dat antwoord meteen los en stapte bij haar vandaan. John volgde zijn voorbeeld en haalde zijn zuigende mond van haar tepels af. De twee jongend liepen bij haar vandaan in de richting van Ronald.

Sara wist niet hoe ze moest reageren. Ze wilde dat ze verder gingen maar ze wilde het ook niet vragen. Naar haar gevoel dwongen de tieners haar om een bewuste keus te maken. Haar trots wilde nee zeggen maar haar gevoelens gingen de hele andere kant op.

Natuurlijk zouden de jongens haar niet met rust laten maar dat wist ze niet zeker. Doelbewust werkte ze haar de richting op die ze wilde. Ze keek met een wanhopige blik in haar ogen naar de jongens die ongeïnteresseerd bij Ronald op de strobaal gingen zitten. Ik heb het nu zo nodigggg…,” smeekte ze. Grijnzend stonden de twee tieners op en liepen weer terug naar de getrouwde vrouw toe. Ze hadden haar helemaal waar ze haar hebben wilden. Smachtend en verlangend naar hun pikken.

Ze wisten dat ze nu alles zou zeggen en doen om bevredigd te worden. Toen de jongens vlak bij haar stonden begonnen ze hun broeken los te maken. Zacht hijgend van opwinding keek ze naar de lullen van de jongens. Ze waren niet zo groot als Ronald maar ze waren behoorlijk aan de maat en zeker groter dan die van haar man. Terwijl de jongens zich uitkleedde stond Ronald, die een lang stuk touw in zijn hand had op.

Hij draaide de knoop naar boven en schoof het touw naar haar toe. Hij liep naar de katrollen toe en hij verhing alles zo dat ze zittend in de touwen, haar benen los van de grond kwamen en naar recht voren wezen. Toen hij haar benen in de positie had die hij wilde liet hij het touw van haar armen vieren waardoor ze naar achteren kantelde. Ze hing nu bijna volledig naakt in een soort schommel. John ging vlak voor haar staan en stak zijn handen naar de touwen waarop ze zat uit.

Zijn lul stond in een rechte lijn op een perfecte hoogte op haar druipende kutje gericht. Hij greep de touwen beet en trok haar langzaam naar zich toe. Als gebiologeerd keek Sara naar de lul die steeds dichter en dichter naar haar druipende kut toe kwam.

Ineens voelde ze hoe zijn eikel haar schaamlippen opensperde en in zich glijden. Een kreet van genot schalde door de verlaten schuur heen toen hij in haar gleed.

John had geen aanmoediging nodig. Heet bewoog hij de touwen heen en weer waardoor ze schommelend over zijn stramme pik heen gleed.

Zijn lul was zeker niet zo groot als die van Ronald maar groter dan die van haar man. Hij vulde haar heerlijk op een manier die comfortabel te noemen was. Mark die naast haar stond speelde geil met haar tieten. Als hij klaar met je is ga ik je neuken net als hij. Lekker diep in je hoerige kut. Wil je nog ene pik in je kut voelen raggen?

John keek naar haar kut waar zijn lul soepel en schijnbaar moeite loos in en uit gleed.

..

: Buurjongen neukt buurvrouw hoeren ontvangen thuis

Buurjongen neukt buurvrouw hoeren ontvangen thuis Neuken in emmeloord vette negerin neuken
PRIVE SEX ADVERTENTIES EROTISCHE MASSAGESALON BRABANT 295
Oma met dildo vuistsex Ronald genoot van de onervaren vrouw en hij besloot haar een handje te helpen. Ronald die achter haar stond liep grijnzend om haar heen en keek haar, terwijl hij haar handen bijeenbond, voortdurend aan om er zeker van te zijn dat ze niet keek. Ze begon langzaam maar zeker dat te worden wat Ronald haar noemde, een slet. Het enige dat het tegenhield was haar onzekerheid en afhankelijkheid van haar man. Het meisje begreep precies wat hij wilde.
DIKKE MEID NEUKEN AFSPREKEN VOOR SEX Vrouw zoekt stel sex sexdate haarlem

Telefoon nummers van hoeren. Z-Holland Aug 11, Ik jongeman van 32 zoek stel. Ben je opzoek naar dames of heren die thuis ontvangen? Sex woordenboek wat op de site voorkomt Seks of sex, seksen of sexen, seksueel of sexueel wat schrijven we IWVS sex woordenboek Voorbehoedsmiddelen, sterilisatie en Anticonceptie Condoom kopen Durex condoom Durex glijmiddel Condomi condoom Vrouwen condoom Mannenpil, de anticonceptie voor de man komt er aan!

Startpagina » Amateur Hoeren. Turkse buurjongen 5 jun 11th, · 1 Comment. Hey mannen, ik ben een aantrekkelijke sexy rijpe blondine met lang blond haar, grote stevige borsten cup F een lekker sexy lijf en een heerlijk […]. De meest gewilde vrouw van vandaag! Hoi dames ik ben geil jonge de wilt altijd neuken en de is mij nummer en jullie zijn altijd welkom ik geef per uur.

Hij kneed haar tieten, en glijd met zijn duim en wijsvinger rond haar tepeltjes Hij likt langs haar hals omhoog, en bijt in haar oorlel. Door haar schokkende lichaam komen nu ook Mehmet en Erkan klaar, en hete stralen zaad worden in haar gaatjes gespoten Als ze dit voelt reageert ze voor de 2ekeer erg heftig, haar lichaam schokt nog eens een paar keer, en een 3e orgasme neemt bezit van haar De jongens verslappen een beetje, en laten hun glibberige palen uit haar glijden.

Die 36 jarige buurvrouw met een geil. Maakt het voor jou niet uit om de bovenstaande risico's te lopen? Mehmet drukt zijn vingers op haar heuveltje en knijpt zo in haar soppende poes… langzaam smeert hij haar kutgeil over haar dikke schaamlippen, haar poesje is uitnodigend nat …. Deze pagina's zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. Ben jij jaar en bi-schierig? Erkan trekt haar heupen wat omhoog, en maakt snel een foto voor Mehmet, van de 2 bijna uitgeleefde gaten van de vrouw, met duidelijk het zaad uit haar openingen..

Pin It on Pinterest. Laat even wat horen wat je wilt. Ze aarzelde een kort moment over hoe ze zou ondertekenen maar ze wist dat er maar één groet mogelijk was. Tekende ze en drukte op verzenden. Een minuut later schelde het piepje door de kamer van Ronald heen ten teken dat hij een berichtje had ontvangen. Hij pakte zijn telefoon beet en las grijnzend het berichtje.

Hij was zowel blij met het berichtje als de manier waarop ze ondertekende. Koortsachtig dacht hij na waar hij haar zou kunnen ontmoeten en waar hij haar kon neuken.

Na een uur koortsachtig nadenken klaarde zijn gezicht op. Hij pakte zijn telefoon op en begon begerig te typen. Dorpsweg bij de nieuwbouw. Het eerste hek is kapot daar kan je binnen komen ik zit in de tweede straat in het eerste huis op de hoek.

Ik hoop dat je kut nat is en je mondje heet want ik ga die hoerige kut van je helemaal uitwonen. Hij had het berichtje nog niet verzonden of Sara voelde de telefoon in haar zak trillen.

Ze stond op en ging naar het toilet. Met trillende vingers opende ze het berichtje. Toen ze het adres las wist ze precies waar hij bedoelde. Snel typte ze met bonkend hart op welke tijd dat ze daar zou zijn. Ze sliep die nacht onrustig en was vroeg wakker. Ze douchte zich en trok een verleidelijk rood lingerie setje aan met een kort zomerjurkje. Om het compleet te maken maakte ze zich licht op en trok een paar pumps met hoge hakken aan. De dag leek zich voort te slepen ze keek voortdurend op de klok.

De wijzers op de klok waren als bevroren. Ze zuchtte toen de klok uiteindelijk één uur aanwees en ze het huis kon verlaten. Ze groette haar man en vertrok op haar fiets, naar wat haar man dacht, naar haar moeder.

Een paar minuten later reed ze als een verliefde tiener de straat in waar aan een wijk in aanbouw lag. Ze herinnerde zich de aanwijzingen van Ronald precies. Het hek dat wat openstond lag wat achteraf waardoor ze volledig onopvallend naar binnen kon sluipen.

Ze liep door het droge mulle zand heen naar het aangewezen huis toe. De deur stond open en Sara stapte gespannen maar vol heet verlangen naar binnen. Ineens hoorde ze een holle stem van boven af komen. Ze rende in de richting van het geluid de trap op. Haar voetstappen op de trap klonken hol in het huis en verried haar haast om bij de tiener te komen.

In een van de slaapkamers stond Ronald tegen de muur aangeleund bij het grote slaapkamer raam. Hij stond volledig ontspannen en zelfverzekerd met een brede glimlach op haar te wachten. Sara liet snel haar ogen door de kamer heen gaan. De kamer was op zich, op een paar kisten na en een bankje waarop de werklui schijnbaar hun middageten aten, leeg. Sara voelde haar hart bij het compliment opspringen. Ze genoot iedere keer weer als hij haar een compliment gaf hoe klein het compliment ook was. Gedwee liep ze naar de tiener toe.

Toen ze bij hem stond trok hij haar tegen zich aan en drukte zijn mond op haar volle lippen. Hij kuste haar heet en ze opende gewillig haar mond toen ze zijn tong tegen haar lippen voelde aandrukken. Zijn tong gleed als een wulpse slang naar binnen.

Ze zoog gretig op zijn tong. De kus die lang duurde werd steeds passie voller. Ze kon zich niet herinneren dat ze ooit zo gekust was door een man. Uiteindelijk verbrak hij de kus en duwde hij haar iets van zich af.

Met een dominante blik in zijn ogen keek hij de onderdanige getrouwde vrouw aan. Gebruik me zoals jij wilt dat vind ik het lekkerste,” sprak ze verlegen. Ronald zag dat ze kleurde.

Hij genoot ervan als een vrouw zo reageerde volledig onderdanig en bereid alles te doen wat hij wilde. Hij wilde de situatie volledig uitbuiten. Choqueren was één van de wapens die hij tot zijn beschikking had en haar antwoord was precies het antwoord die hij nodig had. Ik moet zeggen dat dat wel heel verleidelijk is. Ik kan me door je laten leeg zuigen, je kut volspuiten, maar misschien heel misschien neuk ik je wel in je kont. Dat lijkt me eerlijk gezegd ook wel lekker,” sprak hij.

Sara schrok zich wilt door zijn opmerking. Ze had alles verwacht behalve dat. De dreiging dat hij haar misschien in haar kont ging neuken liet haar hart angstig overslaan.

Ze had nog nooit aan anale seks gedaan wat dat betrof was ze nog maagd. Je bent ten slotte mijn eigendom of niet soms? Ze sloeg haar ogen neer en keek naar de stoffige grond. Hoe bang ze ook was van de dreiging hem verliezen leek haar erger dan dat hij haar in haar kont zou neuken.

Ze had het wel eens op een film gezien en als zo pornoster het kon moest zij het ook kunnen. Sara aarzelde geen moment en trok haar jurk uit. Ronald keek tevreden toe hoe ze haar jurk over haar hoofd heen trok. Het deed hem plezier dat ze een sexy setje onder haar jurk droeg zeker omdat hij wist dat ze dat had gedaan om hem een plezier te doen.

Toen ze haar jurk op een van de kisten had neergelegen keek ze hem aan verwachtingsvol aan. Je hebt je best gedaan om het waard te zijn om van mij te zijn. Iedereen zou nu trots op je zijn. Ik wel in elk geval,” sprak hij wetend dat hij haar daarmee een ongekend plezier deed. Hij zag hoe ze door zijn complimenten kleurde. Gehoorzaam draaide ze zich om. Ze stond nu met haar gezicht naar het raam toe. Ze lag haar handen op de kleine vensterbank neer en wachtte op wat hij van plan was met haar te doen.

Ze stond nu met haar zwaaiende tieten voor het open raam. Ze voelde de spanning door de wetenschap dat als iemands de bouw op zou komen dat ze haar zouden zien staan. Hij streelde zachtjes haar schouders en liet zijn handen om haar tieten heen glijden. Ze huiverde van verlangen, zijn handen leken vlinders die haar borsten streelde. Plagend gleed er een vinger over haar buikje heen eer hij zijn handen naar haar rug bracht.

Behendig haakte hij haar BH los en trok hem van haar af. Hij gooide de BH op haar jurk en liet zijn handen strelend onder haar tieten door gaan. Hij tilde ze op alsof hij ze wilde wegen. Ze leunde naar achteren tegen de tiener aan. Ze duwde even haar kont naar achteren tegen zijn al harde lul aan. Met een hand bleef haar tieten strelen terwijl zijn andere hand over haar buik heen naar achteren naar haar kontje toe ging.

Hij streelde haar kont en tieten maar uiteindelijk gingen alle twee zijn handen naar haar zij toe en haakte hij zijn vingers achter het elastiek van haar kleine rode slipje. Rustig stroopte hij haar slipje naar beneden en hielp hij haar om uit het niemendalletje te stappen. Ze bleef staan zoals ze stond wetend dat hij dat het prettigste vond.

Ze hoorde hoe hij achter haar zijn broek losgespte en uittrok. Ze slaakte een verrukt kreetje toen ze de punt van zijn lul langs haar kont voelde glijden.

Gehoorzaam spreidde ze haar benen terwijl ze naar buiten over het zand en de hopen stenen heen keek. De extra spanning dat ze betrapt konden worden droegen bij aan haar opwinding, ze was al drijfnat. Ze duwde haar kont naar achteren toen ze zijn hand weer voelde.

Door de beweging van haar heupen kwam haar kutje omhoog in afwachting tot hij haar zou pakken. Achterlangs schoof hij zijn duim haar kut binnen zodat zijn lange vingers met haar klitje konden spelen. Ze reageerde met een lang gerekt gekreun. Ronald begon zijn hand heen en weer te pompen. Met iedere beweging gleed zijn duim in en uit haar druipende kut en gleden zijn vingers over haar opgezwollen klitje heen.

Ze bewoog vol verlangen haar heupen heen en weer op het ritme waarmee hij haar bedreven vingerde. Hij voelde dat ze op het punt stond om klaar te komen. Hij wilde haar laten wachten en het andere deel van zijn plan uitvoeren. Hij bewoog zijn vingers langzamer in en uit zodat ze net niet klaar kon komen en draaide zijn hoofd naar de deur toe.

Hij glimlachte toen hij het meisje in de deuropening zag staan. Het jonge meisje stond met haar hand onder haar rok naar het geile tafereel te kijken terwijl ze met haar ander hand haar stevige tieten streelde. Aan de beweging van haar hand te zien stond ze zich bij het beeld van de geile scene te vingeren. Het meisje begreep precies wat hij wilde. Zo snel als ze maar kon begon ze haar kleren uit te trekken.

Terwijl ze zich uitkleedde bleef Ronald Sara vingeren. Het meisje had een smalle taille en peervormige niet te grote tieten met kleine tepels. Haat gezicht was knap te noemen evenals haar volle rode lippen die wellustig opgekruld waren.

Ronald hield Sara op het randje van haar orgasme en Sara dacht dat ze gek werd van verlangen. Toen Ronald zag dat het meisje haar slipje opzij gooide maakte hij een hoofd beweging naar haar.

Gehoorzaam kwam ze dichterbij. Ze knielde voor Ronald neer en pakte zijn lul beet. Gretig opende ze haar mond en nam zijn lul in haar jeugdige mond. Ze begon vol verlangen meteen haar hoofd op en neer te bewegen. Al die tijd was er niet te horen buiten het gekreun van Sara.

Ergens in de achtergrond hoorde Sara hem kreunen. Instinctief draaide ze haar hoofd naar het geluid en verstarde.

De tiener die haar vingerde werd door een jong naakt meisje gepijpt die op haar knieën voor hem zat. Ronald voelde haar verstijven maar hij was tevreden dat ze niet weg stapte maar bleef staan. Sara voelde iets wat op jaloezie leek.

Ze vond het ook vernederend dat hij er een ander bij had gehaald. Toch wond de aanwezigheid van het meisje, en wat z e bij Ronald deed, haar erg op. Ronald zag dat ze zwijgend haar ogen strak op het pijpende meisje gericht hield.

Sara keek opgewonden toe hoe het hoofd van het jonge meisje op en neer ging. Des te langer ze keek des te meer opgewonden ze werd. Ze had nog nooit in het echt gezien hoe een ander seks had. Het verbaasde haar dat het kind de volledige lul van Ronald in haar mond liet glijden zonder dat ze kokhalsde. Ze komt mij pijpen en mijn lul in je geile hete kut schuiven,” antwoordde hij.

Sara was te geil en te opgewonden om echt te protesteren. Ze beschouwde het naïeve meisje als volstrekt onschuldig en ze had het gevoel dat ze geen enkel gevaar liep. Sandra hoorde ondertussen de opgewonden woorden van Ronald en trok haar mond van zijn lul af en draaide, zonder zijn pik los te laten, iets weg zodat hij achter de rijpe vrouw kon gaan staan. Ronald zakte door zijn knieën heen zodat zijn lul op de kut van Sara gericht was. Sara schrok toen ze voelde hoe het meisje haar schaamlippen opende en hoe ze de lul tegen haar grotje drukte.

Nog nooit had er een andere vrouw aan haar gezeten en nu zat dat meisje volledig ongedwongen aan haar druipende kut. Ze deed het met een dusdanige ervarenheid dat ze even de angst had dat het meisje lesbisch was. Maar ze herstelde zich toen ze zich realiseerde dat het meisje hem net gepijpt had. Ondanks haar weerstand kreunde Sara toen ze de lul van Ronald langzaam in haar uitgehongerde kut voelde schuiven. Het verbaasde haar weer hoe totaal hij haar kut vulde.

Toen hij tot aan zijn ballen in haar zat sloeg hij zijn handen om haar volle tieten heen en trok haar iets overeind zodat Sandra tussen het raam en haar kon instaan. Ze vroeg zich af wat ze met haar van plan waren. Precies op het moment dat Ronald zijn lange pik in haar begon te bewegen boog het meisje die langer was dan zij, zich naar voren en drukte haar lippen op haar mond.

In eerste instantie bood ze weerstand tegen de kus maar opgezweept door de lul diep in haar onderlichaam gaf ze haar weerstand snel op.

Haar gekreun was voldoende voor het meisje om haar tong in de mond van de getrouwde vrouw te schuiven. Toen Sara de tong in haar mond voelde reageerde ze instinctief. Vol passie beantwoordde ze de kus.

Heet drukte ze haar kontje naar achteren genietend van de neukende lul die haar kut achterlangs vulde. Ineens verbrak het meisje de kus en liet ze haar mond naar één van de tieten glijden die verleidelijk in het ritme van de stoten van Ronald heen en weer bewogen.

Opgewonden zoog het meisje om en om op haar tepels die pijnlijk hard waren. Scheuten van genot trokken vanuit haar tepels naar haar pulserende kutje toe. Vind je het lekker om zo geneukt te worden? Heel je kut vol met dat hete geil. Wil je volgespoten worden? Sara voelde zijn lul met harde korte stoten tegen haar baarmoeder aanrammen.

Het zou niet meer lang duren eer ze zou klaarkomen. De hamerende pik in haar onderbuik en de zuigende mond op haar tieten joegen haar in een hoog tempo naar het ultieme genot toe. Ronald voelde aan haar bewegingen dat ze ging komen. Hij was blij dat ze zover was de hele situatie wond hem zo op dat hij het zaad in zijn ballen voelde koken. Hij trok zijn pik maximaal terug en ramde hem nog één keer met volle kracht in haar kokende kut en explodeerde. Zijn schokkende lul braakte met een ongekende kracht straal na straal heet zaad in haar zuigende kut.

Toen de eerste straal tegen en waarschijnlijk in haar baarmoeder spoot voelde ze een intens orgasme ontluiken. Het begon ergens bij haar kutje en groeide uit tot een wolk van genot die haar hele lichaam bedekte. Toen ze het uitschreeuwde was haar hele lichaam getransformeerd tot één genotscentrum.

Haar lichaam schokte ongecontroleerd toen ze de golven van puur genot bereed. Het leek lang te duren eer de lul van de tiener diep in haar onderbuik tot rust kwam. Hij leunde zwaar tegen haar aan.

Het bevallige lichaam van Sara schokte nog zachtjes na. Ze voelde hoe Sandra haar los liet en bij haar weg stapte. Ze kleurde van schaamte dat het meisje haar zo te keer had zien gaan. Hoe ze de controle volledig aan de tiener had gegeven.

Hoe ze haar lichaam had laten gebruiken alsof ze een echte hoer en slet was. Ze voelde hoe Ronald zijn lul uit haar kut trok en hoe het zaad uit haar kutje langs haar dijen begon te lopen. Eer ze iets kon zeggen pakte Ronald haar weer beet en duwde haar naar het bankje toe. Zonder iets te zeggen zette hij haar zo neer dat haar benen aan weerszijde van het bankje stonden.

Hij drukte haar naar achteren tot ze achterover uitgestrekt op het bankje lag. Maak haar schoon,” commandeerde hij haar zonder enige stemverheffing. Sara vroeg zich af waar Ronald eerder op had gedoeld met maak haar schoon. Ineens schoot haar de exacte woorden van Ronald te binnen toen hij haar neukte.

Hij had haar gezegd dat het meisje haar kut ging likken. Terwijl Ronald op zijn knieën bij het hoofd van Sara ging zitten knielde het meisje naast de heupen van Sara neer. Toen de bedoeling tot haar doordrong kwam Sara snel omhoog om het meisje tegen te houden. Ronald gaf haar de kans niet om te gaan zitten. Ruw drukte hij haar terug op het bankje en keek haar doordringend aan.

Ik heb je kut volgespoten en zo kan je niet naar huis. Ze gaat je kut schoonlikken net zoals je mijn pik schoon gaat zuigen,” gromde hij terwijl hij zijn eikel tegen haar lippen drukte. Ondanks haar weerzin wat ze met haar gingen doen opende ze haar mond en liet ze zijn lul in haar mond glijden.

Ze proefde de smaak van de restanten van zijn zaad maar ook die van haar kut. Terwijl ze zo bezig was voelde ze de hete adem van Sandra over haar kutje heen strijken. Een lichte huivering van verwachtingsvolle spanning rolde over haar rug heen. Ineens voelde ze iets totaal anders. Sara wist niet wat ze voelde. De tong van het meisje was anders als van een man. Ze wist precies waar ze moest zijn om het genot te maximaliseren. Het idee dat de tiener het geil van haar minnaar uit haar kut likte wond haar enorm op.

Keer op keer voelde ze de tong van het meisje als een klein pikkie haar kut in schieten. Bij iedere stoot van haar tong veerde haar heupen ongecontroleerd omhoog. Ze was echter zover heen door de hete tong die haar kutje bewerkte dat ze met de lul in haar mond probeerde te knikken. Ronald glimlachte toen hij voelde dat ze knikte. Ik wist wel dat je een brave slet van me was. Ik zou je voor geen goud kwijt willen,” sprak hij warm.

Sara voelde het compliment als iets waar ze enorm trots op was. Zolang ze hem tevreden hield was zij gelukkig. Dat ze zo het kutje van het meisje moest likken was iets waar ze niet naar uitkeek maar als dat het was om hem gelukkig te maken deed ze het met liefde. Aan de andere kant keek ze er ook naar uit. Het gevoeld dat het meisje haar gaf was hemels en iets dat zo lekker was kon nooit vies zijn was de simpele gedachten van haar. Ronald genoot intens van de manier waarop ze hem pijpte.

Hij voelde aan de steeds fanatiekere manier waarop ze op zijn lul zoog dat het niet lang meer zou duren eer ze zou klaarkomen. Hij voelde dat het ook bij hem niet lang meer zou duren.

Hij was echter niet van plan om haar mond vol te spuiten. Hij was iets anders van plan. Precies op het moment dat ze klaarkwam trok hij met tegenzin zijn lul uit haar gretig zuigende mond. Sandra drukte haar heupen stevig op het bankje neer om haar mond rond de opgezwollen klit te houden waar ze hard op zoog. Het sap van de rijpe vrouw stroomde haar mond in. Ze slikte het gretig door alsof het een Goden nectar was. Ze bleef het klitje bewerken tot ze voelde hoe Sara slap terug viel op het bankje en ontspande.

Ronald bij wie zijn lul obsceen naar voren wees gaf haar even de tijd om bij te komen eer hij in actie kwam. Hij stapte op het bankje af en trok de getrouwde vrouw overeind. Ik wil dat je je best doet. Als jij haar lekker likt dan krijg jij mijn paal nog een keer, lijkt dat je wat? Vreemd genoeg keek ze er, na wat het meisje bij haar had gedaan, nu naar uit om het kutje van het meisje te likken. Sara stond op om Sandra de ruimte te geven om op het bankje te liggen.

Sandra ging zo liggen dat Sara op haar knieën voor het bankje kon gaan zitten zodat Ronald haar op zijn beurt achterlangs kon neuken. Snel, verlangend naar de lul van de tiener, nam Sara haar positie in. Ronald liet zich achter haar zakken en streelde haar rug. Sara lag haar handen op de dijen van het meisje en streelde ze zacht. Ze voelde het meisje van verlangen huiveren.

Ze boog zich naar voren naar het kutje van het meisje toe waar wat dons als schaamhaar op prijkte. Haar schaamlippen hadden zich als een kleine bloem geopend. Het geil van het meisje parelde op haar open gevouwen schaamlippen. Haar klitje stak zijn kopje net uit boven de kleine schaamlippen en leek nieuwsgierig te kijken wie haar zo heet bekeek. De muskusachtige geur die uit haar kutje opsteeg leek haar te bedwelmen en haar opwinding aan te wakkeren.

Aarzelend stak ze haar tong uit om wat van het geil van het meisje op te lepelen. De zacht zilte smaak viel haar niet tegen. Het meisje smaakte fris en zoet en smaak die je naar meer deed verlangen.

Na haar aanvankelijk eerste aarzeling drukte ze nu haar mond vol op het kutje van het meisje. Ronald die achter haar zat grijnsde tevreden. Hij pakte zijn lul beet en liet hem over de volle lengte van Sara’s spleetje heen glijden.

Na een paar bewegingen was zijn lul bedekt met een glinsterend laagje van haar geil. Hij pakte haar volle billen beet en trok ze uit elkaar. Sara begreep pas wat hij ging doen toen ze zijn eikel tegen haar pulserende sterretje voelde drukken. Hij gaat het echt doen. Hij wist dat hij voorzichtig aan moest doen. Ze was nog nooit in har kont genomen en hij was niet echt klein geschapen, maar hij wist dat als ze ontspande het moest lukten.

Hij moest nog meer druk op haar sterretje uit oefenen. Even dacht hij dat het niet zou gaan maar ineens gaf haar kringspier zijn verzet op en gleed zijn eikel met een zacht zuigend geluid naar binnen. Ze had het idee dat ze met een heet mes werd gestoken ze kon zich niet voorstellen dat dit lekker moest zijn of worden.

Sandra hield haar hoofd naar beneden zodat ze niet kon opstaan. Het duurde even maar uiteindelijk werd de pijn dragelijk. Ronald bleef doodstil zitten tot hij zag en voelde dat ze zich wat ontspande. Met hele kleine bewegingen begon hij te bewegen. Millimeter voor millimeter gleed hij verder in haar. Het verbaasde Sara dat de pijn langzaam wegebde en dat er alleen een licht brandend gevoel achter bleef.

Zijn licht bewegende pik voelde niet onprettig aan, in integendeel. Met iedere beweging begon ze het gevoel in haar kontje lekkerder te vinden.

Ze boog zich weer naar voren en begon het kutje van Sandra met hernieuwde opwinding te likken. Ze vindt alles lekker en komt constant klaar,” reageerde Ronald hijgend.

Hij begon haar nu langzaam maar zeker dwingender en met langere halen te neuken. Bij iedere beweging schoof hij meer van zijn harde staaf in haar tot uiteindelijk zijn schaamhaar tegen haar kont aandrukte. Ik hoop dat je er klaar voor bent want nu ga ik je echt in je reet neuken,” gromde Ronald die het gevoel had dat ze zijn lul er vanaf probeerde te knijpen.

Hij trok zijn lul terug en schoof hem langzaam weer naar binnen. Hij bleef een rustig ritme vasthouden tot hij voelde dat hij makkelijker kon bewegen. Hoe dominant hij haar ook behandelde, hij wilde haar niet onnodig pijn doen. Hij was tevreden toen hij voelde dat als hij zijn lul in haar schoof dat ze haar kontje gewillig naar achteren drukte. Hij wist dat het een geil ding was maar nu leverde ze hem het ultieme bewijs.

Sara genoot nu van de bewegende lul in har kontje. Steeds fanatieker begon ze het kutje van het meisje te likken. Ze verplaatste haar hand en schoof twee vingers bij de tiener naar binnen. Ze kromde haar vingers en trefzeker vond ze de beruchte G-spot bij het meisje die het meteen uitgilde van genot. Jezussss… wat doe je Saraaa. Goddddd… ik ga klaar komennnnnn… aaahhhh…,” schreeuwde ze het uit toen haar orgasme onder de ervaren bewegingen van de volwassen vrouw plotsklaps uitbrak.

Terwijl Sara het meisje als een waanzinnig bleef bewerken hield Ronald, nieuwsgierig door wat er gebeurde stil en keek heet toe. Het duurde lang eer het meisje zich ontspande en haar jeugdige lichaam weer tot rust kwam. Ronald had genoeg gezien. Hij pakte de heupen van Sara beet en begon haar nu volkracht te neuken. Hardddd…,” reageerde ze vol genot. Ronald neukte haar vol kracht zijn ballen maakte een obsceen klappend geluid tegen de kut van Sara aan.

Steeds als zijn ballen tegen haar aansloegen sloegen ze tegen haar opgezwollen klitje aan en schreeuwde ze het uit. Ronald voelde hoe ze haar kringspier aanspande en hij ze haar best deed om het zaad uit zijn lul te persen.

Zijn ballen trokken zich samen en met een laatste felle stoot voelde hij het zaad als een fontein uit zijn lul in haar darmen spuiten. Sara wist niet wat er gebeurde toen zijn lul begon te schokken en hij zijn hete goedje haar darmen in spoot en haar volledig overspoelde.

Toen zijn lul tot rust kwam viel ze uitgeput voorover op het meisje waardoor de leeg gemolken lul van Ronald uit haar gleed. Het verbaasde haar dat ze was klaargekomen door een pik in haar kont. Het had haar altijd onmogelijk geleken maar hij had haar het bewijs geleverd. Langzaam probeerde ze haar ademhaling onder controle te krijgen.

Uiteindelijk kwam ze omhoog van het meisje af en keek ze met een zwakke glimlach haar buurjongen aan. Sara begon zich aan te kleden terwijl Ronald naast het meisje ging zitten. Toen ze aangekleed was keek ze Ronald aan.

De tiener tuitte zijn lippen en gaf haar een kus. Sara gaf ook het meisje een kus. Sandra trok haar tegen zich aan. De aanvankelijk vriendelijk bedoelde kus werd een kus vol passie. Hijgend maakte Sara zich uiteindelijk van het meisje los. Ze draaide zich om en liep met tegenzin de kamer uit en verliet het huis in aanbouw zijnde huis.

Ze klom op haar fiets en reed snel naar huis en nog geen tien minuten later zat ze totaal bevredigd op haar bank zich af te vragen waar ze in Godsnaam mee bezig was. Haar kontje was nog gevoelig van de neukbeurt die ze in haar kont had gehad. Ze wist niet goed wat ze met haar gevoel aanmoest. Gisteren had ze genoten van wat hij bij haar had gedaan en de aanwezigheid van Sandra was een complete verrassing geweest.

In eerste instantie had ze zich verzet maar al snel had ze toegegeven aan het meisje en als ze eerlijk was verlangde ze naar meer. Het was meer een gevoel van boosheid dat hij haar voor het blok had gezet. Ook het feit dat er nu nog iemand van hun relatie wist baarde haar zorgen.

Sinds hun eerste samenzijn waren de eisen van Ronald perverser geworden. Vreemd genoeg werd het daar door ook steeds spannender en lekkerder. Het was meer haar opvoeding en loyaliteit naar haar man toe die haar het vervelende gevoel gaf. Wel had ze het gevoel dat ze steeds meer afstand van haar man nam. Ze begon langzaam maar zeker dat te worden wat Ronald haar noemde, een slet.

Als ze eerlijk was dan genoot ze er met voller teugen van en was er niets in haar dat terug wilde naar haar oude leven. Toch was ze nog niet zover dat ze de relatie met haar man wilde beëindigen.

Ze wist dat ze de relatie met Ronald op de één of andere manier moest stoppen. Ondanks dat ze dat rationeel wist eiste haar lichaam en haar passie iets anders. Ze had in heel haar leven nog nooit zoiets meegemaakt en ze wilde het nog niet opgeven. Ze was er nog niet klaar voor haar oude leven, als ze dat ooit nog zou wezen. Ze zag de tiener regelmatig door de straat heen naar huis lopen maar ze hoorde verder niets van hem. Het verbaasde haar dat ze tot een week geleden maanden zonder seks kon maar nu ze hem had ontmoet en de ware passie had gevoeld miste ze zijn lichamelijke aanwezigheid al na twee dagen.

Na vier dagen had haar verlangen plaatsgemaakt voor wanhoop en angst dat hij haar had afgeschreven. Haar onzekerheid groeide met de dag. De vijfde dag sprong ze bijna een gat in de lucht toen ze een Sms’je van hem kreeg.

Slet, Ik wil je om precies één uur in de schuur zien die aan de Beemsterstraatweg staat. Als jij ervoor zorgt dat je er als een slet uitziet dan heb ik een verrassing voor je.

Ronald Ze kon wel raden wat de verrassing zou zijn, Sandra. Ze keek op de klok en zag dat het tien uur was. Ze had tijd genoeg om zich voor de ontmoeting klaar te maken.

Ze moest even nadenken waar het was. Het was een kwartiertje fietsen naar de Beemsterstraatweg. Ze wist dat daar tussen de maïsvelden in de polder een verlaten boerenschuur stond.

Normaal vervloekte ze de polders die haar een gevoel van eenzaamheid gaf maar nu prees ze zich gelukkig met de plaats waar ze woonden. Er waren zoveel plekjes waar ze elkaar in stilte konden ontmoeten. Ze liep naar boven en douchte zich. Ze schoor zich en zorgde ervoor dat haar kutje weer spiegelglad was. Even had ze de neiging om zich te vingeren maar ze hield zich in. Als de druk op de ketel zou blijven staan dan zou het vanmiddag des te lekkerder zijn.

Om de verleiding te weerstaan stapte ze snel uit de douche en droogde zich zorgvuldig af. Met een handdoek boven haar grote tieten geknoopt liep ze haar slaapkamer in.

Ze rommelde wat in haar la en kwam omhoog met een BH met halve cups en een bijpassende string die bijna volledig transparant was. Uit haar kledingskast pakte ze een kort strak rokje en een strak topje met een diep decolleté die een streepje van haar buik vrijliet. Terwijl ze zich zorgvuldig opmaakte glimlachte ze inwendig omdat Ronald als buurjongen precies wist wanneer Ruud er niet was.

Om half twaalf was ze klaar en begon het wachten. Ze keek wat televisie rommelde wat in huis en probeerde wat te lezen. Ze deed van alles en nog wat om de tijd te doden.

Toen het uiteindelijk kwart voor één was liep ze gelukzalig het huis uit en pakte haar fiets. Toen ze het zon over goten dorp uitreed viel het haar op hoe stil het eigenlijk was.

Door de vakanties was het nog stiller dan anders. Naar haar gevoel was de helft van het dorp op vakantie, iets wat haar nu goed uitkwam. Een kwartiertje nadat ze het huis had verlaten reed ze de Beemsterstraatweg in, wat niet meer dan een zandpad was, naar de schuur toe. Ze zette haar fiets, uit het zicht, naast de schuur neer.

Het terrein leek volledig verlaten. De schuurdeur stond op een klein kiertje open. Sara stapte wat schuchter en met bonzend hart naar binnen. Haar ogen moesten na het felle zonlicht even aan het vale licht in de schuur wennen. Al snel herkende ze de contouren van verschillende strobalen die op de grond lagen en wat landbouwgereedschap tegen de wanden aanstaan. Het was een echte boeren schuur.

Ze liep schoorvoetend, niet wetend wat haar daar wachtte, verder de schuur in. Ze schrok en verstarde in haar beweging. Ze bleef gehoorzaam staan waar ze stond. Ze hoorde hoe iemand haar van achteren benaderde.

Ze huiverde toen ze een vinger over haar rug heen voelde gaan. Braaf voldeed ze aan het verzoek. Huiverend stond ze met gesloten ogen midden in de schuurniet wetend wat hij van plan was.

Ronald die achter haar stond liep grijnzend om haar heen en keek haar, terwijl hij haar handen bijeenbond, voortdurend aan om er zeker van te zijn dat ze niet keek. We zullen vanmiddag een hoop plezier aan je beleven,” sprak hij vlijend. Sara wist het nu zeker.

Sandra was, ook al had ze haar nog niet gezien ergens in de schuur. Ze verheugde zich al op het jonge meisje die haar zo had laten genieten. Gerustgesteld door zijn woorden hield ze braaf haar ogen dicht en protesteerde ze ook niet toen hij een haak tussen haar handen door onder het touw doorhaakte. Ze voelde hoe haar handen omhoog werden getrokken tot ze hoog boven haar hoofd uitstaken en haar tieten trots naar voren wezen.

Opgewonden en verbaast vroeg ze zich af waarom ze zich zo liet gebruiken. Ze stond als volwassen vrouw met haar handen boven haar hoofd vast gesnoerd in een vuile schuur met een opgewonden tiener vlak voor haar. Ze voelde hoe Ronald rustig de knoopjes van haar topje begon los te maken. Ze huiverde van verlangen.

Ze had het idee dat iedere keer dat ze iets met hem deed dat het extremer was maar daarmee ook steeds geiler en opwindender. Ik zal het vandaag helemaal goed met je maken. We hebben elkaar vijf dagen niet gezien. Ik heb je dus vijf dagen niet geneukt en jij bent vijf keer iets tekort gekomen, vat ik het zo goed samen, sletje van me? Het feit dat ze machteloos in de schuur stond omdat haar armen boven haar hoofd waren getakeld wond haar enorm op.

De vragen die hij haar stelde en de zacht strelende vinger die haar lichaam overal te gelijk leek te strelen maakte haar opwinding alleen nog maar erger. Haar slipje was drijfnat van verlangen naar wat er uiteindelijk zou gaan komen. Maar dat is zelfs voor mij te veel schat. Ik wil je je rechten echter niet onthouden want je hebt iedere dag recht op een lekkere pik. Ben je het met me eens?

Mark en John, kom maar,” sprak hij rustig. De ogen van Sara vlogen verschrikt open toen zijn woorden goed tot haar doordrongen. Ze probeerde haar hoofd te draaien toen ze het geluid van naderende voetstappen achter zich hoorde. Ze is helemaal voor jullie. Ik ga hier rustig zitten en jullie mogen je helemaal op haar uitleven,” sprak hij, trots dat hij een volwassen vrouw tot zijn beschikking had, tegen zijn vrienden. Sara wist niet wat ze hoorde. Hij gaf haar weg aan zijn vrienden alsof ze een gebruiksvoorwerp was.

De vernedering die ze voelde was intens maar tegelijkertijd gaf de vernedering haar ook een enorm gevoel van opwinding. Ze wilde woedend op hem zijn maar ergens wond het haar enorm op dat hij haar zo zonder meer aan zijn vrienden schonk.

Ondanks de opwinding voelde ze zich ook door haar jonge minnaar verraden. Haar gevoelens van wat ze allemaal voelde was een complete chaos door alle tegenstrijdigheden. Ze koos de makkelijkste weg. Je kwam tekort en ik zou het goed met je maken slet. Wees eerlijk je hunkerend naar een pik in je kut en die gaan zij je geven,” grijnsde Ronald. Hij had gelijk ze verlangde naar een lul maar niet die van die andere jongens. Ze wilde zijn lul in zich voelen.

De twee jongens stonden ondertussen naast haar en Sara voelde vier handen haar lichaam strelen. Ronald ging glimlachend op een strobaal zitten. Ze worstelde en rukte tevergeefs aan de touwen. Ze voelde zich als een lam op de slachtbank. De twee jongens leken zich er totaal niet aan te storen. John die naast haar stond streelde haar tieten en Mark streelde haar kont en haar blote buik.

Volgens mij heeft ze een heerlijk kutje,” sprak John terwijl hij zijn hand tussen haar benen probeerde in te schuiven. Behendig maakte hij er twee lussen in die hij om haar enkels bevestigde. Toen Sanne het ruwe touw om haar enkels voelde probeerde ze Ronald een schop te geven maar de tiener was te snel voor haar. Hij liep met de uiteinden van het touw weg en haalde de uiteinden door een katrol heen.

Toen hij met de katrollen klaarwas keek hij zijn vrienden triomfantelijk aan. Hij trok langzaam aan de uiteinden van het touw waardoor haar benen langzaam maar zeker uit elkaar werden getrokken. Doordat hij haar benen spreidde trok haar strakke rokje omhoog over haar volle rijpe dijen heen. Ik zal niemand iets zeggen als jullie me laten gaan,” smeekte ze. Sara voelde de tranen van machteloosheid in haar ogen prikken.

Ze kon geen kant meer op, het enige dat ze nog kon bewegen waren haar heupen. We gaan je neuken goedschiks of kwaadschiks. Ik geef je het advies er aan mee te werken zodat je er zelf ook van geniet want het gaat toch gebeuren! Jongens, ze is voor jullie!

Hoor hoofd tolde alle kanten op van verlangen naar boosheid en weer terug. Ze verafschuwde wat ze bij haar deden maar het wond haar tegelijkertijd ongekend op. Ze vervloekte haar lichaam dat haar kutje nat was en haar tepels spijkerhard waren.

Hoe erg ze ook protesteerde ze wist dat haar lichaam haar zou verraden. Ze probeerde de schijn op te houden door aan de touwen te rukken en de jongens voor van alles uit te maken. Terwijl ze zo tekeer ging stapte Ronald weg en ging weer zitten om plaats te maken voor zijn vrienden.

John liet er geen gras over groeien en stroopte haar rokje verder omhoog tot op haar heupen. Mark klapte de cups van haar BH naar beneden zodat haar tieten naar voren sprongen. Geil streelde hij haar tepels en kneep er zacht in. Met moeite wist ze een licht gekreun te onderdrukken. John die recht voor haar stond begon haar kontje te strelen terwijl hij zijn lippen rond een van haar tepels sloot.

Ineens voelde ze hoe één van de jongens haar slipje beet pakte en met een ruk van haar kont afscheurde. Toen ze de stof voelde scheuren voelde ze van opwinding haar kutje samentrekken. Laat me alsjeblieft gaan! Die slet is drijfnat. Ze brult nee maar haar kut schreeuwt ja,” grijnsde John die zijn hand weg trok om plaats te maken voor zijn vriend.

Marks schoof achterlangs een hand tussen haar benen door en eer ze het zich realiseerde schoof hij een vinger bij haar naar binnen. Plagend bewoog hij zijn vinger heen en weer tot hij voelde dat ze reageerde door haar kontje naar achteren tegen zijn hand aan te drukken. Mark boog zich van achteren naar haar oor toe.

Mark liet haar na dat antwoord meteen los en stapte bij haar vandaan. John volgde zijn voorbeeld en haalde zijn zuigende mond van haar tepels af. De twee jongend liepen bij haar vandaan in de richting van Ronald. Sara wist niet hoe ze moest reageren. Ze wilde dat ze verder gingen maar ze wilde het ook niet vragen.

Naar haar gevoel dwongen de tieners haar om een bewuste keus te maken. Haar trots wilde nee zeggen maar haar gevoelens gingen de hele andere kant op. Natuurlijk zouden de jongens haar niet met rust laten maar dat wist ze niet zeker.

Doelbewust werkte ze haar de richting op die ze wilde. Ze keek met een wanhopige blik in haar ogen naar de jongens die ongeïnteresseerd bij Ronald op de strobaal gingen zitten. Ik heb het nu zo nodigggg…,” smeekte ze. Grijnzend stonden de twee tieners op en liepen weer terug naar de getrouwde vrouw toe.

Ze hadden haar helemaal waar ze haar hebben wilden. Smachtend en verlangend naar hun pikken. Ze wisten dat ze nu alles zou zeggen en doen om bevredigd te worden. Toen de jongens vlak bij haar stonden begonnen ze hun broeken los te maken. Zacht hijgend van opwinding keek ze naar de lullen van de jongens. Ze waren niet zo groot als Ronald maar ze waren behoorlijk aan de maat en zeker groter dan die van haar man.

Terwijl de jongens zich uitkleedde stond Ronald, die een lang stuk touw in zijn hand had op. Hij draaide de knoop naar boven en schoof het touw naar haar toe.

Hij liep naar de katrollen toe en hij verhing alles zo dat ze zittend in de touwen, haar benen los van de grond kwamen en naar recht voren wezen.

Toen hij haar benen in de positie had die hij wilde liet hij het touw van haar armen vieren waardoor ze naar achteren kantelde. Ze hing nu bijna volledig naakt in een soort schommel. John ging vlak voor haar staan en stak zijn handen naar de touwen waarop ze zat uit. Zijn lul stond in een rechte lijn op een perfecte hoogte op haar druipende kutje gericht.

Hij greep de touwen beet en trok haar langzaam naar zich toe. Als gebiologeerd keek Sara naar de lul die steeds dichter en dichter naar haar druipende kut toe kwam. Ineens voelde ze hoe zijn eikel haar schaamlippen opensperde en in zich glijden. Een kreet van genot schalde door de verlaten schuur heen toen hij in haar gleed.

John had geen aanmoediging nodig. Heet bewoog hij de touwen heen en weer waardoor ze schommelend over zijn stramme pik heen gleed. Zijn lul was zeker niet zo groot als die van Ronald maar groter dan die van haar man. Hij vulde haar heerlijk op een manier die comfortabel te noemen was. Mark die naast haar stond speelde geil met haar tieten. Als hij klaar met je is ga ik je neuken net als hij. Lekker diep in je hoerige kut. Wil je nog ene pik in je kut voelen raggen? John keek naar haar kut waar zijn lul soepel en schijnbaar moeite loos in en uit gleed.

De hele situatie was extreem geil en hij voelde het zaad in zijn ballen al bewegen. Hij wist dat hij zo ging klaarkomen nog voordat zij zo ver zou zijn. Sara schreeuwde het teleurgesteld uit. Ze was al zo ver maar nog niet op het punt dat ze zou exploderen. Ze voelde zijn lul schokken en straal na straal in haar onderbuik spuiten. Ze genoot er intens van maar ze was teleurgesteld dat ze zelf niet klaarkwam. Even zag ze haar man voor zich die hetzelfde egoïstische ding altijd deed, haar volspuiten eer ze zelf zover was.

De lul diep in haar kut was nog niet tot rust gekomen of John stapte bij haar weg en Mark nam zijn plaats in. Zonder een seconde te verliezen ragde hij zijn lange dunne pik in haar kut. Hij kwam duidelijk dieper dan zijn vriend maar ze voelde dat hij beduidend dunner was. Het interesseerde haar niets als hij haar maar zou laten klaarkomen.

Ze keek even opzij en zag dat Mark naast Ronald, die opgewonden aan zijn lul trok, ging zitten. Ze draaide haar hoofd naar Mark toe en concentreerde zich op de tiener die haar vol overgave neukte. Ze voelde hoe het genot nu sneller en sneller dichterbij kwam.

Mark neukte haar nu als een wildeman. Zijn lul ging als een ophol geslagen zuiger heen en weer in haar smachtende kut. Het tempo was te hoog voor de tiener om het lang vol te houden maar hij voelde dat ze ging klaarkomen. Precies op het moment dat hij voelde hoe het zaad uit zijn ballen werd geperst explodeerde Sara op de nu spuitende lul.

Haar lichaam schokte ongecontroleerd in de touwen. Haar orgasme duurde langer dan ze ooit ervaren had. Het idee dat ze als een ordinaire slet door de jongens gebruikt werd en dat ze nu voor de tweede keer werd volgespoten door een volstrekt onbekende jongen rekte haar orgasme op. Uiteindelijk voelde ze zijn lul tot rust komen en zakte haar orgasme langzaam weg.

Langzaam opende ze haar ogen en keek naar Mark die zijn nog steeds harde lul uit haar kut trok. Achter Mark zag ze het imposante gestalte van Ronald op duiken.

Buurjongen neukt buurvrouw hoeren ontvangen thuis

Dildo sletjes vrouw met grote dildo

29 mei 21jarig vlot bare hoertje wil snapchat neuken met een sterke jongen. Vijf sexy sletten die Hoeren Zoeken Sex Bij Haar Thuis en door geneukt Voor sex contacten met een dikke buurvrouw of geile slet uit Graafstroom. in Colmschate , pijpslet date, privehuis sexs, dame ontvangt prive Breedenbroek. Hier lees je de meest sexy en geile verhalen waarin de buurvrouw een grote sex 21 jarige jongen neukt eindelijk de oudere buurvrouw . 18 en alleen thuis. 2 juni Lori, 29 en 36 jaar, willen geil gebeft worden door een knappe jongen. Neuk ontmoeting met een volslanke hoer in Velserbroek. gratis neukafspraak met een super slet, Hoeren Bij Hun Thuis Spijkenisse. Deze 23 jaar oude dikke buurvrouw met een kaal kutje gaat vaak vuist neuken met leden via. MEESTERES LORENA MILF ESCORT NEDERLAND